Vi udfører alle typer af autoskader hurtigt og effektivt

Hos os kan vi hurtigt og effektivt klare alle typer af skader for både private og erhverv. Vi klarer både de indvendige og de udvendige autoskader, og vi har erfaringen og kompetencerne til at give din bil en professionel behandling. Dette garanterer vi ved, at vi selvfølgelig giver 3 års garanti på alle autoskader, vi laver for vores kunder. Vi udfører bl.a. reparationer af følgende autoskader:

  • Mekaniske reparationer
  • Skade forårsaget af rust
  • Udbedring af alle slags buler
  • Autolakering og lakskader
  • Udskiftning af ruder
  • Og meget mere

Derudover står vi selvfølgelig også altid til rådighed, når du skal have fikset en forsikringsskade. Du skal blot huske at anmelde skaden til din forsikring, så skal vi nok sørge for resten.

Hos os ved vi også, at det er surt og besværligt, når du skal undvære din bil, og derfor stiller vi altid gratis lånebil til rådighed i reparationstiden. Du skal blot betale for benzin, så klarer vi resten. Nemmere bliver det ikke at have din bil på værksted.

Kontakt vores pladeværksted i dag – og bliv hurtigt kørende

Vores autoværksted er beliggende i Holbæk nær Odsherred og Roskilde, hvor vi står til rådighed for vores kunder. Du kommer blot ind med din bil på vores værksted, så planlægger vi det videre forløb sammen med dig, og vi garanterer, at autoskaden bliver repareret inden for det aftalte tidsrum.

Hvis du har spørgsmål til os eller nogen af de services, vi tilbyder, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på tlf.: +45 59 18 15 09 eller sende en mail på info@alle-biler.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at udføre et godt stykke arbejde og servicere din bil.